• Blog

MEDIA Central získala účet INTERSPORT Deutschland eG

Po vícestupňovém výběrovém řízení se společnost INTERSPORT Deutschland eG rozhodla pro partnerství se společností MEDIA Central.

Logo Intersport

Společnost INTERSPORT Deutschland eG se na základě vícestupňového výběrového řízení rozhodla pro partnerství se společností MEDIA Central. Od 1. ledna 2024 bude společnost MEDIA Central výhradně zodpovědná za veškerou národní distribuci letákových brožur pro jedničku mezi sportovními prodejci v Německu. Rozhodujícím faktorem byla dlouholetá odbornost společnosti MEDIA Central, která je v oblasti komunikace nabídky špičkou na trhu.

Ingo Wienand, generální ředitel MEDIA Central: "INTERSPORT Deutschland eG sází při zvyšování frekvence na vysoký dosah haptické distribuce. Díky našemu geointeligentnímu přístupu můžeme zákazníkům poskytnout nejlepší možnou podporu v celé síti prodejen."

INTERSPORT je jednou z nejznámějších a nejoblíbenějších značek v oblasti sportovního maloobchodu. Již řadu let se INTERSPORT Deutschland eG může označovat za nejúspěšnější středně velkou skupinu v německém sportovním maloobchodě. Po dosažení rekordních tržeb ve výši 3,31 miliardy eur ve finančním roce 2021/2022 skupina nadále roste. Se sedmi vlastními značkami a velkým množstvím renomovaných oborových značek nabízí více než 800 maloobchodních prodejců skupiny INTERSPORT svým zákazníkům široký sortiment sportovního zboží - na více než 1 700 místech po celém Německu.